Vem står bakom Janteprenör

10812-003Janteprenör.se drivs ideellt av Magnus MackAldener som är dess grundare. Sedan 1997 jobbar Magnus på Scania R&D där han har innehaft olika ledarfunktioner. Just nu är Magnus chef för Scanias 55 man stora avgasbehandlingsorganisation inom motorutveckling. Genom sin erfarenhet från Scania har Magnus funnits i en kreativ och problemlösande miljö och själv kunnat testa och utveckla vilka principer som gynnar kreativitet innovation. Han är innehavare av flera patent. Magnus har ägnat större delen av sitt arbetsliv åt ledarskapsfrågor då han senaste 12 åren innehaft en personalledande funktion.

Magnus är också entreprenör och grundaren av företaget Creativeship (www.creativeship.se). Han är en inspirerande talare med en gedigen erfarenhet av ledarskap och produktutveckling.

Magnus är gift och far till tre barn. Dottern (född 2002) föddes mycket förtidigt och sjuklig och tillbringade därför mer än sitt första år på sjukhus. Hon är idag autistisk. Denna erfarenhet har gjort att Magnus fått utveckla sitt sätt att lösa dagliga problem och kommunikation på ett kreativt sätt.